7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Atenție conducători auto! Lucrările au început intens pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie

Știri din Județ

Atenție conducători auto! Lucrările au început intens pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie. Primul obiectiv la care se va lucra este podul peste pârâul Seviș.

În aceste zile se lucrează la ruta de ocolire provizorie a podului peste pârâul Seviș, deoarece miercuri, 09.09.2020, va începe demolarea podului actual urmându-se a se construi un nou pod cu trotuar pe ambele sensuri de mers.

Devierea se va realiza în partea dreaptă a drumului județean DJ 106 C pe sensul de mers către Cisnădie, pe lângă pista de biciclete existentă.

Reprezentanții Consiliul Județean Sibiu împreună cu reprezentanții constructorului au întocmit un plan de management al traficului în zonă pentru a identifica cele mai bune soluții, ca circulația rutieră de pe acest tronson să se poată desfășura în condiții normale.

Astfel, pe perioada lucrărilor de execuție, circulația rutieră de pe tronsonul de drum dintre ieșirea din municipiul Sibiu și până la podul peste pârâul Seviș nu se va închide. Acesta se va desfășura alternativ pe o bandă de circulație cu ajutorul piloților de trafic precum și prin amplasarea de indicatoare specifice.

Este un proiect de infrastructură rutieră foarte important pentru Consiliul Județean Sibiu și mai ales pentru conducătorii auto care se întâlnesc zi de zi cu aglomerația de mașini din aceea zonă, de aceea, fac apel la locuitorii cartierului Arhitecților să aibă răbdare și înțelegere.

La întocmirea planului de management de trafic am luat în calcul cele mai viabile soluții pentru ca traficul să se desfășoare în condiții optime pe perioada lucrărilor. În scurt timp ne vom bucura de un drum modern!”, a declarat președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Investiția este realizată din fonduri de la bugetul local al județului Sibiu și are în vedere fluidizarea traficului pe DJ 106 C, Sibiu – Cisnădie.

#Drumurile județene sunt o prioritate pentru Consiliul Județean Sibiu!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri