spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, a deschis showroom la Sibiu

Știri din Județ

Grupul spaniol Porcelanosa, unul dintre cei mai importanți producători de ceramică din lume, a deschis showroom la Sibiu.

Plăci ceramice, mobilier, obiecte sanitare și parchet de la Porcelanosa, cunoscutul brand spaniol, le puteți găsi, de acum, în Showroom-ul Deluxe Studio, situat pe strada Doamna Stanca, Nr. 9, Bloc 1 din Șelimbăr. Pe lângă produsele de înaltă calitate, cei interesați pot obține consiliere personalizată în funcție de proiectul mult visat.

Grupul PORCELANOSA, furnizor al Casei Regale Britanice

Grupul spaniol Porcelanosa este furnizor oficial al Casei Regale Britanice și este unul dintre cei mai importanți producători de ceramică din lume, cu peste 970 de magazine în 150 de țări.  Grupul Porcelanosa deține în portofoliu colecții ale celor mai prestigioși designeri contemporani, precum Simone Micheli, Zaha Hadid și Luis Vidal.

Produse de calitate premium și unicate pe piață

Având în spate experiența și produsele Porcelanosa, showroomul DELUXE STUDIO le oferă sibienilor produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Clienții care trec pragul magazinului, găsesc servicii complete de design și amenajare interioară, care includ consultanță, simulări 3D si soluții tehnice. Produsele, pe lângă calitatea premium, sunt chiar unicate pe piață.

Soluții moderne de design cu Porcelanasa

Showroomul Deluxe Studio Porcelanosa oferă o gamă largă de produse exclusiviste: gresie, faianță, piatră naturală, lemn natural și mozaicuri, material compozit Krion, împreună cu articole complementare precum mobilier de baie si bucătărie, obiecte sanitare, asigurând proiecte de design global.

Mai multe informații găsiți pe site-ul deluxestudio.ro, la numărul de telefon 0743 213 263 sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/porcelanosasibiu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri