spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

INFORMARE PUBLICĂ: În atenția votanților PARTIDULUI VERDE, PV Partidul Verde, NU este PER Partidul Ecologist Român! (CP)

Știri din Județ

Reprezentanții Partidului Verde Sibiu, într-un comunicat de presă transmis către mass media sibiană, au făcut precizări legate de confuzia care se face în rândul votanților: „Partidul Verde (PV), nu este Partidul Ecologist Român (PER)”, au scris aceștia.

PARTIDUL VERDE este singurul partid din România membru al Verzilor Europeni – Green Party, al cărui președinte la nivel național este Florin Călinescu.

La Sibiu, din partea PARTIDULUI VERDE candidat la primărie este CRISTIAN HERMANN HIRSCH, iar pentru președinția Consiliului Județean este IULIAN TOPLICEANU.
De asemenea, ne puteți găsi pe buletinele de vot PARTIDUL VERDE la POZIȚIA 9 pentru CONSILUL LOCAL SIBIU și PARTIDUL VERDE la POZIȚIA 13 pentru CONSILUL JUDEȚEAN SIBIU

Dorim să facem aceste precizări pentru a evita o confuzie în rândul cetățenilor și alegătorilor noștri.

PARTIDUL VERDE
Poziția politică: CENTRU
Ideologie oficială: GREEN POLITICS
Afiliere internațională: GLOBAL GREENS
Afiliere europeană: PARTIDUL VERDE EUROPEAN
Culori oficiale: VERDE
Semn electoral: FLOAREA SOARELUI

PARTIDUL VERDE, are o nouă identitate vizuală, o nouă platformă program și o structură nouă începând cu anul 2019, o dată cu implicarea lui Florin Călinescu și a multor oameni noi pentru o Românie VERDE.

PARTIDUL VERDE este preocupat de respectarea drepturilor oamenilor și protectia mediului înconjurător, de drepturile animalelor și de salvarea naturii, oferind soluții economice durabile la marile probleme ale economiei și societății contemporane supuse unor pericole tehnologice (industrie amenințătoare la adresa resurselor naturale epuizabile, la adresa patrimoniului cultural și a mediului, cu efecte nefaste precum: poluarea, schimbările climatice, distrugerea stratului de ozon, încălzirea globală), economice (consumerism, capitalism ultraliberal, criză financiară), sociale (alienare, egocentrism, lăcomie, creșterea infracționalității și a devianței sociale), politice (extremism, populism, corupție, pierderea încrederii cetățenilor în democrația reprezentativă și în instituțiile statului de drept).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…