spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Firma unui sibian produce și donează peste 10.000 de viziere pentru elevii din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Flavius Pogan este un tânăr antreprenor care a dezvoltat la Sibiu o afacere numită Scwartz Gruppe Int. Încă de la începutul pandemiei sa implicat în crearea, producerea și distribuirea de viziere din material transparent.

Pogan a anunțat ieri că va dona prin firma sa peste 10.000 de viziere tuturor elevilor din Municipiul Sibiu. El a făcut un apel în comunitate pentru sprijin, astfel încât să poată produce viziere pentru toți cei peste 60.000 de elevi din tot județul Sibiu.

Primele aproape 1.000 de viziere vor fi distribuite astăzi la școala Regina Maria din Sibiu urmând ca până luni o mare parte din viziere să ajungă la școli.

Iată mesajul lui Pogan:

„Dragi prieteni, datorita faptului ca de luni incepe scoala si stim stresul parintilor in legatura cu #protectia celor mici, astfel noi Schwarz Gruppe Int, am decis să donăm un număr de 10.700 de viziere avizate medical și certificate în vederea #protecție copiilor. Ideea noastră e că la cursuri, aceste dispozitive să fie purtate iar așa să permită copiilor o protecție cât și o mimică vizibilă.
Compania noastră Schwarz Gruppe Int va dona pentru toți elevii din ciclul primar & gimnazial al Municipiul Sibiu aceste produse. Ne propunem ca până luni în data de 14.09.2020 să livrăm cât mai multe posibil, iar pe parcursul săptămânilor viitoare să livrăm toată cantitatea necesară. Știm de la domnul Inspector General Alexandru Dumbrava, că în județ sunt peste 60.000 de copii. Cine dorește și crede că #viziera poate fi o soluție pentru elevi și copii, ne poate contacta pentru mai multe detalii.
Pentru a livra la toți #elevi din judetul Sibiu, mai sunt necesare alte 49.300 de buc., lansasam o campanie de sprijin, iar detaliile ei vor deveni publice pe site-ul companiei Schwarz Gruppe Int.
Așa că hai “Cu zâmbetul la vedere “!
Pentru mai multe detalii: www.schwarzgruppeint.ro,
telefon 0737 250 290 ☎️📞☎️📞

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2812082949062122&id=100007813328277

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului