spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: 80 de intervenții ale ISU SIBIU în ultimele 48 de ore

Știri din Județ

Publicitate

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în ultimele 48 de ore, unui număr de 80 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, acestea constituind cu precădere cazuri de natură medicală.

Misiunile relevante pentru această perioadă sunt următoarele:

În data de 15 septembrie, în jurul orei 08:30, pompierii militari ai Secției de pompieri Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Dumbrăveni spre Viișoara pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la compartimentul motor al unui autoturism, fără victime. Au ars mase plastice din compartimentul motor în proporție de 40%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.



În aceeași zi în jurul orei 17:15, pompierii militari ai Stației de pompieri Agnita au fost solicitați să intervină pe DJ 106D, comuna Bârghiș, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la una din anvelopele unui autocamion ca urmare a frecării pe carosabil. S-a intervenit prompt pentru stingerea și răcirea anvelopei, fără victime;


În această dimineață în jurul orei 7:30 un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Miercurea Sibiului a intervenit pe DN1, între localitățile Miercurea Sibiului și Apoldu de Sus unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. În urma autoaccidentului o femeie de cca 61 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital cu politraumtisme.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului