spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Marius Vecerdea va susține o conferința de presă premergătoare Sibiu Open

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE

Conferința de presă premergatoare turneului de tenis Sibiu Open, programată să aibă loc astăzi, la ora 12, la Tenis Club Pamira, va fi amânată pentru data de vineri, 18 septembrie, de la ora 13. Având în vedere numarul mare de cazuri de infectari cu coronavirus înregistrat ieri la nivelul intregii țări și a posibilității ca jucatorii veniți din alte țări pentru acest turneu să fie carantinați la revenirea în țările de proveniență în urmatoarele 24 de ore vor avea loc mai multe înlocuiri pe tablourile de simplu și de dublu ale competiției, în funcție de deciziile de retragere din turneu ale unor jucatori afectați de aceste date epidemiologice.

Sunt în negocieri foarte avansate cu agenții unui jucător de marcă din Top 60 ATP care va juca pe tabloul principal la Roland Garros imediat după Sibiu Open singurul impediment fiind aceasta incertitudine cu referie la reglementarile autorităților din țările in care urmează să călătorească.

Ar fi cel mai bine clasat jucător care a jucat vreodată la Sibiu Open, cea mai mare performanța obținută chiar anul acesta fiind victoria in doua seturi împotriva proaspătului Finalist de la US Open, Alexander Zverev! Mâine la conferința de presă vom anunța toți jucătorii confirmați” – Marius Vecerdea

Știre inițială

Marius Vecerdea, directorul celui mai important turneu de tenis masculin din România, Sibiu Open, va susține mâine, 17 septembrie, de la ora 12 la Tenis Club Pamira, o conferință de presă în care va prezenta ultimele detalii referitoare la organizarea turneului Sibiu Open, numele unor jucători surpriză, clasați în partea de sus a topului ATP și va adresa problemele create turneului de relația cu Federația Română de Tenis.


„Sportivii români au în continuare de suferit după deciziile anti-românești ale Federației Române de Tenis, conduse într-un mod primitiv de Ioan Țiriac, autodenumitul președinte al FRT. Joi, după meciurile din sferturile de finală ale turneului dedicat jucătorilor români, voi prezenta și alte detalii cu referire la boicotul incredibil și acțiunile îndreptate împotriva jucătorilor români ale Federației Române de Tenis, dar, mai ales, detalii despre acțiunile din instanțe ale lui Ioan Țiriac. Nu în ultimul rând, vom anunța jucătorul surpriză care va participa la Sibiu Open și prin care vom arăta că turneul de la Sibiu își păstrează tradiția de cel mai important turneu de tenis din România”, spune Marius Vecerdea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului