spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Șoferi din Cristian, Sibiu, Tălmaciu și Jina prinși fără permis sau băuți la volan

Știri din Județ

Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au constatat 9 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel:
la data de 16 septembrie, în jurul orei 01:40, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat, pe str. Doamna Stanca din localitatea Șelimbăr, un autoturism neînmatriculat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Șelimbăr, nu figurează ca fiind înmatriculat, întrucât autorizația provizorie de circulație emisă pe o perioadă de 30 de zile e expirat.
– la data de 16 septembrie, în jurul orei 01:40, polițiștii din Avrig au oprit pentru control în trafic, pe str. Samuel Brukenthal din oraș, un autoturism, constatând în urma verificărilor efectuate că bărbatul aflat la volanul acestuia (un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Tălmaciu), nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Totodată, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,31mg/l alcool pur în aerul expirat.
la data de 16 septembrie, în jurul orei 00:05, polițiștii din Miercurea Sibiului au observat în trafic, pe DN 1, un autoturism care prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul care conducea autoturismul (în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Jina), nu deține permis de conducere iar mașina este neînmatriculată, având aplicat număr fals de înmatriculare.
la data de 15 septembrie, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control, în localitatea Cristian, un autoturism la volanul căruia au constatat că se află un șofer băut. Șoferul, un localnic în vârstă de 55 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge.
– un alt bărbat care conducea mașina deși nu deținea permis de conducere a fost depistat de polițiștii din Orlat. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Jina, conducea pe raza localității Poiana Sibiului un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor