12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Partidul Verde: Christian Hermann Hirsch propune Smart Moto Parking (CP)

Știri din Județ

SMART MOTO PARKING în mai multe zone de interes din oraș, este unul dintre proiectele candidatului Christian Hermann Hirsch pentru Sibiu.

Atât Sibiul cât și marile orașe din întreaga lume sunt supraaglomerate și găsirea unui loc de parcare este uneori o adevărată aventură. Majoritatea primarilor din orașele europene sprijină și parcarea pentru motociclete, vehicule motorizate pe doua roti, rezultând astfel decongestionarea traficului rutier și reducerea normelor de poluare (un moped, fie el și pe benzină, nu va avea niciodată emisiile unui autoturism). Din păcate, vehiculele pe două roți pot fi furate sau avariate intenționat destul de ușor. Moto Parking este un concept nou și inteligent care poate fi instalat în aproape orice loc din oraș și oferă un dispozitiv de blocare sigur și un spațiu de depozitare sigur pentru căști, cizme, jachete și chiar geantă. Casetele pot primi, de asemenea, grafică personalizată, se pot afișa reclame și pot genera bani pentru întreținerea lor.

Nu este un secret pasiunea mea de peste 20 de ani, pentru motociclete. Probabil că unii se vor întreba de ce promovez acest proiect când Partidul Verde ar trebui să se axeze doar pe biciclete. Pasiunea mea pentru biciclete este una și mai veche, începând cu vârsta de pe la 3 ani când am învățat prima dată să merg pe două roți. Este clar că fără îmbunătățirea infrastructurii (aproape inexistentă astăzi) pentru biciclete nu se poate, iar verzii au în primul rând un astfel de proiect. Dar noi nu suntem absurzi și înțelegem că nevoile oamenilor sunt diferite. Trebuie să avem grijă de oameni dar respectând în același timp natura. Proiectul meu SMART MOTO PARKING, va încuraja mobilitatea motorizată, ideal și electrică pe două roți, astfel REDUCÂND poluarea și aglomerația din oraș așa cum se întâmplă de mult în multe orașe europene, iar Sibiul nostru este un oraș European.

Vreau să realizez acest proiect în beneficiul comunității moto din Sibiu dar și pentru încurajarea circulației pe două roți fiind un pas important în reducerea aglomerării de autoturisme mai ales în zonele intens frecventate.

Alegeți Partidul VERDE!
„BE THE CHANGE”

Comunicat de presă transmis de Partidul Verde Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri