12.9 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

FOTO: Ghiozdane pline cu rechizite donate copiilor din Mediaș și din satele județului Sibiu

Știri din Județ

Bucurie mare pe chipurile mai multor copii din Mediaș, dar și din alte sate din județul Sibiu după ce Comunitatea Bisericii „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din cimitirul ortodox al Municipiului Mediaş a oferit 100 de ghiozdane cu rechizite.

În ghiozdanele donate, elevii proveniți din familiile defavorizate au găsit manuale și rechizite, necesare pentru desfășurarea în condiții optime a anului școlar.

Pe lângă municipiul Mediaş, au beneficiat de bunătatea organizatorilor și elevii din localităţile Valea Viilor, Alma Vii, dar şi din satele de pe Valea Hârtibaciului.

received
adee b ce f cdfb
dccda c  fa fefe
bc de e a bbdfdf
cee d  e dcba
dac c be ac ae
bb ec fc  ebcbbb
cbbad eeec b  fcffeb
fedb c c d dae
bbd b cc bac dbdfdd

FOTO: http://mitropolia-ardealului.ro/

“Voluntarii noștri s-au ocupat de aranjarea și echiparea ghiozdanelor cu mult entuziasm şi implicare. Întreaga noastră comunitate a contribuit la bunul mers al acestei acţiuni prin care am dorit să venim în sprijinul elevilor din familii defavorizate. Avem parteneriate cu şcolile unde învaţă elevii, iar de câţiva ani suntem implicaţi în mod special în ajutoarea elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Municipiul Mediaş. Anul acesta am oferit celor 16 elevi din clasa I toate manualele, fişele de lucru şi celelalte materialele didactice necesare”, ne-a spus preotul bisericii medieşene, Flaviu Fleşer.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri