12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Atac USR la primarul Șelimbărului

Știri din Județ

Daniela Meițescu, candidatul USR la Primăria Șelimbăr a postat aseară pe Facebook un atac dur la adresa actualei conduceri a primăriei Șelimbăr. Meițescu acuză că angajările în primărie s-au făcut pe bază de nepotism.

„În Primăria Șelimbăr e plin de nănași, pile, cunoștințe, prieteni, fii și fiice promovați de primarul Marius Grecu, la rândul său fost membru PSD, fost independent, proaspăt membru PNL” scrie Meițescu.

Ea prezintă și un grafic cu primarul Grecu în vârf, cu mențiunea „inculpat și reținut în dosar penal pentru constituirea unui grup infracțional”. În schema de tip piramidal ce ilustrează nepotismul și relațiile din cadrul Primăriei Șelimbăr sunt menționați actualul viceprimar Iulia Crăciun (PSD), Elena Scumpu, secretarul comunei, Arion Claudiu, consilier primar, Stănilă Cornel, administrator public, Copariu Vasile, consilier primar, Necșuleu Alexandra, referent (fiica lui Scumpu), Cotie Denisa, consilier viceprimar.

Meițescu a scris și că actualul viceprimar Iulia Crăciun a fost în stare de incompatibilitate în 2016. Crăciun i-a dat rapid replica: „Aștept explicații referitoare la încercarea de a lovi în imaginea mea cu acuzații de incompatibilitate ce nu au vreun fundament real.”

Primarul Marius Grecu nu a răspuns acuzațiilor, poate și pentru că vineri a fost ziua lui de naștere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri