3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PARTIDUL VERDE este singura opțiune reală pentru un #SIBIUVERDE (CP)

Știri din Județ

Reprezentanții Partidului Verde Sibiu au transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Partidele politice consacrate își dau coate și se luptă in6 declarații politice, comunicate de presă și programe unele mai pompoase ca celelate (doar pe hartie), cu echipe de marketing și graficieni plătiți din banii noștri ai contribuabililor cinstiți să ne deseneze spitale, centre sportive și aquaparkuri 3D (virtuale) fără un plan sustenabil în spatele tuturor acestor proiecte. Dintr-o dată, mai exact în campania electorală, aproape toate partidele promovează un Sibiu Verde.


Până să apărem noi VERZII cu conceptul de #SmartCity si promovarea unui #SibiuVERDE , cuvintele precum SMART, SUSTENABILITATE , VERDE etc…nici nu se regaseau în realitatea politică a acestor „consacrați”

Dar ce ne diferențiază pe NOI de ei?


NOI am venit primii cu această VIZIUNE !


NOI înțelegem și vrem să implementăm cu adevarat conceptul de SMART , iar SMART nu reprezintă DOAR tehnologie și senzori ci modul în care aceștia pot îmbunătăți semnificativ viața locuitorilor. Noi nu ne uitam la aparate, ci doar la efectul dorit.


NOI știm că un oraș cu adevărat SMART este unul cu un plan de acțiune în spate, în care toate aceste gaget-uri sunt integrate treptat și coerent, altfel se vor cheltui zeci de milioane de euro în fiecare ciclu electoral pe noi aplicații și dispozitive care sunt abandonate apoi cu rapiditate de noii edili.


NOI avem un plan SUSTENABIL ușor de înțeles si gândim viitorul Sibiului și județului Sibiu astfel încât calitatea vieții locuitorilor să crească în permanență, fără ca mediul înconjurător să aibă de suferit.


NOI promovăm un oraș REZILIENT, capabil să reziste unor catastrofe naturale cum ar fi schimbarile climatice și să-și revină cât mai repede de pe urma acestora.


NOI propunem un Sibiu VERDE în adevaratul sens al cuvantului prin asigurarea a 50 mp de spațiu verde pentru fiecare locuitor. NOI propunem CENTURA VERDE pentru Sibiu. Prin programul nostru vrem să creăm noi locuri de muncă în industria VERDE.


Aceste trei concepte – SUSTENABILITATE, SMART, REZILIENTA – sunt esențiale pentru ca, în lipsa lor, Sibiul pe termen mediu și lung poate deveni un oraș necompetitiv economic, cu efecte devastatoare atât asupra locuitorilor, cat și asupra mediului.


Vă așteptăm la VOT în 27 Septembrie pentru un Sibiu cu adevarat
VERDE!


#27Septembrie
Votați PARTIDUL VERDE pentru primar și Consiliul Local Sibiu, pentru președinte și Consilul Județean Sibiu, vă mulțumim!

Platforma noastră program pentru Sibiu Verde – Orașul Inteligent poate fi găsită pe wwwsibiuverde.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș