12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

OPINIE: Eu cu cine votez? (III)

Știri din Județ

Continui seria opiniilor pe baza informaţiilor ce le deţin şi a propriei perspective privind candidaţii la alegerile locale din judeţul Sibiu.

Zona Oltului din judeţ a fost a doua zonă ca importanţă deţinută de PSD prin primari şi consilieri. Am scris de candidatul PSD la Primăria Tălmaciu care împărţea ajutoare UE pe post de campanie electorală. Actualul primar, tot PSD, l-a acoperit imediat de hârtii. Nu pot să uit că postarea şi dovezile cum că „totul e legal” au fost emise de PSD în miezul nopţii. Parcă era o vorbă pe tema aceasta.

Dar avem şi Avrig unde primarul a pus stâlpişori la trotuare cu lanţuri. Şi cam atât la capitolul realizări în patru ani. Între timp Fabrica de Sticlă s-a închis.

La Porumbacu este cea mai disputată luptă electorală din zonă. Primarul PSD, Strava, merge la slujbă doar să ţină discursuri. Asta când nu dă directive biroului electoral local, cum să se organizeze în absenţa contra-candidaţilor.

La Turnu Roşu, primarul Istrate, vopsit din ALDE în PMP, are tupeu să mai candideze, cu fiul în arest pentru acuzaţia de viol minoră. Şi după dezvăluirile cu lucrarea de mântuială la drumul comunal. Asta ca să nu mai amintim de balastierele din Olt, că doar Turnu Roşu pentru asta este celebru şi pentru lemnul care trece cu camioanele din pădure, prin sat, sub privirile cetăţenilor.

La Arpaşu nu ştiu dacă se mai organizează alegeri. Că la ce rată de infectare COVID au, s-ar putea să fie toată comuna izolată în casă.

La Boiţa oamenii sunt nemulţumiţi că noua autostradă se face pe terenurile lor, fără a fi încă despăgubiţi, iar primarul ţine cu ursul, că doar nu cu cetăţeanul.

Aşa că, eu, cetăţean al acestei zone, cu cine să votez?

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri