spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Alexandru Tomașevschi, candidat PRO România pentru Primăria Sibiu: „Doar sibienii, informați și determinați să legitimizeze noua administrație sibiană, pot produce schimbarea în bine dorită!” (PE)

Știri din Județ

Alexandru Tomașevschi, candidat PRO România pentru Primăria Sibiu a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Actuala campanie electorală reprezintă o lecție amară pentru mediul politic: în stradă se simte oboseala unui electorat dezamăgit, mințit, saturat de promisiuni care nu s-au transformat în fapte.
Mediul online abundă de mesaje anti prezență la vot.
Însă dacă nu ne vom folosi acum de dreptul pe care îl avem cu toții, acela de a alege în mod democratic o administrație care să ne reprezinte, vom lăsa o minoritate condusă de interese să hotărască pentru noi. Și vor urma alți patru ani de lamentări pe rețelele sociale.
Atât ne va rămâne.

Inainte de pandemie (vă amintiti cum era?), motivatia mea era sa fac ceva concret pentru orasul în care trăiesc.

In contextul dificil creat de coronavirus, motivația mea rămâne aceeași: să îmi pun expertiza profesionala și de viață la dispoziția sibienilor, să încerc să găsesc soluții viabile pentru creșterea calității vieții în Sibiu.

In ultimele șase luni, măsurile extreme impuse pentru limitarea răspândirii virusului au determinat scăderea standardelor de viață. Salariile au suferit modificări drastice, iar perspectiva e aceea de a avea o economie mult mai slabă, ceea ce va conduce la modificarea structurii consumului și a producţiei.

Se cere coerența și determinare în administrația publică, pentru a se putea realiza proiecte majore, generatoare de locuri de muncă și bunăstare. Proiecte realizabile prin identificarea de surse de finantare, fie absorbție de fonduri europene, fie parteneriat public privat.

Declinul sectorului privat reprezinta cea mai importantă provocare pentru viitorul Sibiului, de aceea regandirea taxelor și impozitelor locale astfel încât sa incurajeze dreptul la inițiativă economică, ar arata respect pentru intreprinzatorii privați.

Reset în educație, în sănătate, politici publice care să acorde egalitate de șanse tuturor locuitorilor Sibiului, măsuri care să șteargă inegalitățile sociale dintre zonele prospere si cele sărace ale unor cartiere, pentru un mediu de viață sigur și stabil.

Dar toate acestea pot fi realizate doar prin implicarea sibienilor, prin participare semnificativă la procesul de vot. Doar ei, informați și determinați să legitimizeze noua administrație sibiană, pot produce schimbarea în bine dorită.
Pot, dacă vor vota.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de Partidul PRO ROMÂNIA SIBIU prin mandatar financiar cod AEP și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Rășinariul are capelă mortuară la standarde