10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Iulian Topliceanu, candidatul Partidului Verde pentru președinția CJ: „Ca proiect și angajament al meu este să ne îndreptăm toată atenția asupra turismului” (CP)

Știri din Județ

Iulian Topliceanu, candidatul Partidului Verde pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:

În 27 Septembrie, chiar în ziua în care vom merge la VOT să redam o față VERDE a județului și municipiului Sibiu, sărbătorim și Ziua Internațională a TURISMULUI.

În întreaga lume, turismul este o sursă esențială de angajare, prin crearea de milioane de locuri de muncă şi care stimulează economiile, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. Sectoarele publice şi private trebuie sa colaboreze din ce în ce mai mult pentru a gestiona turismul într-un mod responsabil , durabil si accesibil pentru un viitor mai bun.



De multe ori am atras atentie in postarile mele asupra lipsei de interes a administratiei Judetene Sibiu pentru acest sector cat si lipsa de comunicare cu companiilor private existente sau dispuse sa investeasca in regiune.

Deasemenea atrag atentia asupra lipsei de interes fata de valorificarea tuturor zonelor cu potenţial turistic , iar nevalorificarea potenţialului, lipsa forţei de muncă si lipsa investitiilor in infrastructura sunt principalele probleme care fac ca industria turistică in Sibiu să aibă un ritm de creştere destul de lent.



Ca proiect si angajament al meu si implicit al Partidului Verde este sa ne indreptam toata atentia asupra turismului si sa creem destinaţiile VERZI, SUSTENABILE, axate pe ecoturism, pe turismul de calitate şi responsabil. Avem o regiune desavarsita pentru plimbări şi drumeţii şi dorim sa facem parte din pregătirea agendei pentru Capitala Europeană a Drumeţiei 2021 titlu pe care Sibiul îl va deţine anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri