spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Cine este Balcu Laurenţiu Cosmin şi ce-şi propune? (PE)

Știri din Județ

Sunt două întrebări fireşti pe care ar trebui să şi le pună orice sibian care va ieşi la vot.

Ce mă diferenţiază de ceilalţi candidați?

Dacă ceilalţi candidaţi vorbesc despre probleme, eu am și soluțiile pentru rezolvarea lor, viziune și echipă, de aceea am hotărât să candidez pentru funcția de Președinte al CJ Sibiu.


Vă propun o administrație în slujba cetățeanului, performantă, transparentă și corectă


Alături de echipa mea de viitori consilieri județeni, vă promit că nu voi renunța niciodată să mă pun în locul oamenilor din acest județ!


Și astfel, mereu cu gândul la nevoile voastre, voi face în fiecare zi încă un pas către un județ care prospera prin oameni.


Este timpul să nu mai stăm pe margine, să construim împreună viitorul pe care ni-l dorim. Pentru noi și copiii noștri.


Dincolo de orice întreceri politice punem Sibiul și cetățenii județului pe primul loc.

Venim cu experiența și competența, a trecut vremea experimentelor.

Sunt Laurențiu Cosmin BALCU am 46 de ani, sunt absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, am absolvit studiile Postuniversitare – Masterat la Universitatea „Babeș Bolyai” Cluj Napoca – specializarea Protecția Mediului.
Sunt căsătorit, tata a trei copii minunați, două fete și un băiat, ei fiind și cea mai mare realizare a noastră.


Îmi doresc ca cei 30 de ani de experiența profesională să-i pun în slujba cetățenilor Județului Sibiu, practic să continui ceea ce am desfășurat ca și Inspector Șef,  să pun oamenii, sănătatea lor si grija pentru bunurile acestora, pe primul loc.


Sunt un om cu atitudine pozitivă, implicat în viața de familie, iar cinstea, corectitudinea, integritatea și respectul reprezintă principiile care mi-au călăuzit pașii în toată cariera.
Pentru mine Sibiul, reprezintă „ACASĂ” și „Orașul bunelor maniere”.

Candidatura mea a venit din dorința oamenilor cu care am colaborat de-a lungul anilor, de a aduce la conducerea Consiliului Județean Sibiu un om cu peste 20 de ani experiența în administrație!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de Partidul ALDE Sibiu, prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri