14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Acuzații grave aduse unor reprezentanți ai secțiilor de votare din orașul Sibiu

Știri din Județ

Candidații Organizației Municipale PSD Sibiu pentru Consiliul Local Sibiu acuză mai mulți reprezentanți ai unor secțiilor de votare din orașul Sibiu pentru semnarea proceselor verbale de numărare a voturilor înainte de închiderea urnelor.

Astfel, la secțiile de votare 22, 41, 52, 55, 66 și 86 s-ar fi semnat în alb procesele verbale de numărare a voturilor, motivarea fiind economisirea timpului petrecut în secții după închiderea urnelor.

„Candidații Organizației Municipale PSD Sibiu pentru Consiliul Local Sibiu au depus mai multe sesizări către Birourile Electorale ale secțiilor de votare cu nr. 22, 41, 52, 55, 66 și 86, pentru încălcarea art. 94 din Legea 115/2015, actualizată. Concret, președinții respectivelor secții de votare au întocmit și au semnat împreună cu reprezentanții din secții Procesele Verbale de numărare a voturilor cu câteva ore înainte de încheierea procesului de votare.
Motivația lor a fost aceea de a nu rămâne prea mult în secție după încheierea procesului de votare.
Reprezentanții PSD au solicitat totodată și anularea proceselor verbale de numărare a voturilor semnate înainte de încheierea procesului de votare și întocmirea altora, conform legii, după încheierea procesului de votare și de numărare a voturilor.” au transmis reprezentanții PSD SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri