spot_img
16.4 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Mesajul unui medic sibian, cu ocazia „Zilei Mondiale a Inimii”

Știri din Județ

Publicitate

Căpitanul Alexandru Alecu, medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, celebrată în data de 29 septembrie.

Publicitate

Acesta lupta din răsputeri să-și convingă pacienții să renunțe la fumat, dar și să adopte un stil de viață sănătos printr-o alimentație echilibrată și mult sport.


”Ca profesionist în domeniul sănătății fac tot ce îmi stă în putință pentru a-mi ajuta pacienții să renunțe la fumat și să își țină sub control valorile grăsimilor din sânge. Însă doar eforturile mele nu vor fi de ajuns, dacă fiecare dintre ei nu-și propune să fie sănătos!
De Ziua Mondială a Inimii reamintesc tuturor: PUTEM mânca mai sănătos, PUTEM fi un exemplu de oameni activi pentru ceilalți, PUTEM să îi ajutăm și pe cei din noua generație să facă mai multă mișcare și să spună nu fumatului.
Nu în ultimul rând, să reținem cât de importante sunt controalele medicale periodice! De ce? Pentru că bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces la nivel global iar în România, în ultimii 10 ani, s-a înregistrat o tendință de creștere a cazurilor. ”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu