18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Amenzi pentru sibienii care nu au purtat masca de protecție

Știri din Județ

În cursul zilei de 3 octombrie, 229 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. 

Cu această ocazie, au fost verificate 629 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 51 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 212 mijloace de transport. 

În cadrul acțiunilor, 18 persoane au fost sancționate contravențional cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. 

Polițiștii locali sibieni au verificat 231 de persoane fără a constata nereguli pe linia respectării măsurilor de protecție individuală.

De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare în piața Cibin și în zona Gușterița din municipiul Sibiu. În urma desfășurării acțiunilor nu au fost aplicate sancțiuni.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

2 COMENTARII

  1. O întrebare dacă cineva imi poate raspunde… Ce specialist cine sunt acei „specialisti”de au spus ca aceasta masca de zugrav ne protejeaxa impotriva unui virus mortal?
    Ce dra**lui au fumat aia ?
    Sunt pe ciuperci?😂😂😂🤣🤣🤣🤣
    Trezirea bro !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc