8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

EXCLUSIV: Trei decese și pacienți în stare critică la căminul de bătrâni din Șelimbăr

Știri din Județ

Ziarul Sibiu Independent a publicat zilele trecute, în exclusivitate, un articol cu privire la focarul COVID apărut la căminul de bătrâni Senioren Haus Bethel din Șelimbăr.

Conform datelor oficiale, în complex există 40 de cazuri pozitive COVID, fiind unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Sibiu.

Tot surse oficiale au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că trei persoane din cămin, infectate cu coronavirus, au decedat, iar alți pacienți sunt în stare critică.

persoană îmbrăcată în costum de protecție

Reporterul Sibiu Independent a urmărit activitatea căminului de bătrâni timp de mai multe zile.

Astfel, pe parcursul mai multor ore, în căminul de bătrâni au intrat și ieșit mai multe persoane, fiind probabil aparținători ai persoanelor în vârstă cazate acolo. Totuși, în această situație, conform martorilor, accesul ar fi trebuit să fie oprit.

Un asistent medical a plecat acasă după terminarea turei, lucru sesizat și de un echipaj al Poliției Locale Șelimbăr care era în patrulare prin zonă, cadrul medical fiind legitimat.

Din cauza plângerilor repetate către Primăria Șelimbăr, un echipaj de Poliție Locală Șelimbăr monitorizează atent zona, urmărind persoanele care intră și iasă din căminul de bătrâni.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș