spot_img
11.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Mărturia unui medic sibian, direct din „tranșeele COVID”

Știri din Județ

Publicitate

Medicul de familie Egri Eduard a devenit o mică vedetă online după ce a ales să publice postări ilustrative din meseria sa.

Publicitate

Prin zecile de postări, acesta a dorit să arate de multe ori defectele sistemului medical românesc, dar și superficialitatea cu care omul de rând tratează virusul Sars-Cov-2.

Ultima postare vine ca o mărturie a suprasolictării sistemul medical sibian, mai exact secția ATI. Departe de ochii publicului larg, în această secție se duce o luptă contra cronometru pentru fiecare suflet în parte.

Prin aceste povestioare scurte, dar pline de adevăr și durere, oamenii care încă cred în teoria conspirație, Bill Gates, 5G, etc ar trebui să reflecteze mult mai mult la rândurile scrise de doctori, multe dintre ele redactate pe fugă, într-o pauză scurtă a unei gărzi extenuante.

Este miezul nopții, s-a lăsat liniștea peste oraș, luminile ferestrelor s-au stins, majoritatea oamenilor dorm liniștiți, dar este un loc unde este forfotă, luminile și monitoarele sunt aprinse, oameni îmbrăcați ca niște cosmonauti lucreaza la foc continuu, viața atârnă de un fir de păr, se dă o luptă acerbă pentru fiecare respirație, da, este vorba de secțiile ATI.

Atunci când un medic ATI din Sibiu postează un mesaj scurt: „Nu mai sunt locuri în ATI”, nu mai contează nici ce spun autoritățile, nici aberațiile conspiraționiștilor, nici părerile neavizate, nici postacii și distribuitorii de mizerii, nici autopsiile, nici horeca, nici 5G, nici Trump sau Bill, nici lupta politică, nici deformatorii de opinii, nici orgoliile stupide, nici indicii sau alte cifre, nici chefurile, nici sărbătorile etc…

Singurul lucru prin care putem să îi ajutăm este să înțelegem gravitatea situației și să ne comportăm ca atare.” a declarat Egri Eduard, medic de familie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!