8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

10 calculatoare de ultimă generație în dotarea laboratorului de informatică al Liceului „Gheorghe Lazăr” din Avrig

Știri din Județ

Elevii Liceului „Gheorghe Lazăr” din Avrig vor avea acces la 10 calculatoare performante, întrate recent în dotarea laboratorului de informatică.

Ieri, 19 octombrie 2020, Compania Octano Downstream a contribuit la dotarea laboratorului de informatică al Liceului „Gheorghe Lazăr” din Avrig cu 10 calculatoare de ultimă generație.

„Vineri, am deschis benzinăria Octano în Avrig. Încercăm să cunoaștem și problemele comunității și, dacă ne putem implica, o facem. Deocamdată, am sprijinit dotarea laboratorului de informatică de la Liceul Gheorghe Lazăr din Avrig cu calculatoare noi”, a declarat Grigore Guzun, directorul general al companiei Octano Downstream.



Calculatoarele au ajuns ieri la elevii care învață la Liceul „Gheorghe Lazăr”.

„Mulțumim Companiei Octano și Primăriei Avrig pentru că au facilitat această donație. Elevii noștri au acum un laborator de informatică modern, complet echipat, unde vor putea învăța în cele mai bune condiții”, a precizat directorul liceului, Marius Emilian Novac.

„Gestul celor de la Octano este o dovadă de responsabilitate socială. Le mulțumim pentru faptul că, încă din primele zile de activitate, au decis să se implice în viața comunității locale. Investind în educație, investim de fapt în viitorul nostru”, a spus și primarul Adrian David.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri