Începe execuția drumului de legătură între Sibiu și Șelimbăr, de pe strada Oașa

Publicitate

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru crearea unui drum de legătură între Sibiu și Șelimbăr, între străzile Oașa și respectiv O. Goga. Contractul a fost încheiat cu asocierea SC Red Cons SRL – SC Prenis SRL, valoarea investiției fiind de 1,4 milioane de lei.

Publicitate

“Creștem mobilitatea locuitorilor din Sibiu și Șelimbăr, creând o legătură rutieră între oraș și o zonă periurbană din care provine o bună parte din traficul care aglomerează bulevardul V. Milea. Noul drum va reprezenta o alternativă la deplasarea pe acest bulevard aglomerat, descongestionând astfel traficul.”

Astrid Fodor, primarul municipiului SibiuLucrările prevăzute în contract includ:


Amenajarea carosabilului cu 2 benzi
Crearea trotuarelor: pe primul tronson al străzii, în zona de blocuri, se vor amenaja trotuare pe ambele părți ale străzii, iar pe tronsonul dinspre limita cu municipiul se va amenaja trotuar doar pe o singură parte, deoarece construcții există doar pe acea parte
Amenajarea de spații de parcare pe tronsonul străzii din zona de blocuri, realizate cu pavele înierbate
Crearea de zone verzi pe aliniamentele stradale, prin amenajarea cu iarbă și plantarea de arbori
Instalarea unor stâlpi noi, dotați cu corpuri de iluminat cu LED
Diverse lucrări la rețele de apă și canalizare de pe acest tronson.Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în următoarele zile. Lucrările au ca termen de execuție 5 luni, la care se va adăuga întreruperea necesară în perioada sezonului rece în care nu se pot efectua lucrări de construcție din cauza temperaturilor scăzute.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *