Ca-n filme: Sibian răpit de pe strada Rusciorului

Publicitate

Un sibian de 20 de ani a fost răpit de patru persoane în timp ce se deplasa pe strada Rusciorului din Sibiu. Bărbatul a fost urcat cu forța într-o mașină și transportat într-un imobil de pe strada Frasinului.

Ajunși în curtea imobilului, sibianul răpit a fost agresat fizic și nu a fost lăsat să plece. Totul s-ar fi petrecut din cauza unui conflict mai vechi în care victima era acuzată de un presupus furt.

La data de 20 octombrie, polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe presupusul agresor 24 de ore pe bază de ordonanță.

“În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, la data de 20 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 27 de ani.


Bărbatul este bănuit că, în seara zilei de 13 octombrie, pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, împreună cu alți trei bărbați, l-ar fi urcat cu forța într-un autoturism pe un sibian în vârstă de 20 de ani și l-ar fi transportat în curtea unui imobil de pe strada Frasinului, unde l-ar fi agresat fizic și l-ar fi împiedicat să plece, pe fondul unui conflict mai vechi (un presupus furt comis de către victimă în dauna unui apropiat al agresorului).


La data de 20 octombrie, în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe presupusul agresor 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *