4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Două noi baze sportive la Mediaş

Știri din Județ

Primăria Mediaş a primit din nou veşti bune de la programele naţionale şi europene de finanţare. Baza sportivă de la Şcoala Gimnazială nr 7 din cartierul Gura Câmpului se va construi de Compania Naţională de Investiţii, care a şi demarat licitaţiile pe SEAP. Iar Agenției de Dezvoltare Regională Centru a anunţat Primăria Mediaş că s-a trecut la faza de precontractare pentru Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport. Acesta va fi amenajat din fonduri europene pe strada Sticlei.

„Primăria Municipiului Mediaş a mai primit o veste bună cu privire la proiectul de investiţii Construire Bază Sportivă în cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 7, obiectiv finanţat de Ministerul Lucrărilor Publice”, a declarat Christine Thellmann, viceprimarul Mediaşului.

Christine Thellmann

Baza Sportivă din Gura Câmpului va avea un teren multifuncţional de 1508 metri pătraţi pentru handbal, baschet, volei, tenis, precum și o clădire pentru vestiare. Acest proiect are o valoare de 2,5 milioane lei.

Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport un teren de sport interior, un panou de cățărat, o sală multifuncțională pentru gimnastică, fitness, aerobic, locuri pentru vizionarea evenimentelor sportive dar și un teren multi-sport neacoperit situat pe acoperișul clădirii. Această investiţie va fi de peste 19 milioane de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri