Două noi baze sportive la Mediaş

Publicitate

Primăria Mediaş a primit din nou veşti bune de la programele naţionale şi europene de finanţare. Baza sportivă de la Şcoala Gimnazială nr 7 din cartierul Gura Câmpului se va construi de Compania Naţională de Investiţii, care a şi demarat licitaţiile pe SEAP. Iar Agenției de Dezvoltare Regională Centru a anunţat Primăria Mediaş că s-a trecut la faza de precontractare pentru Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport. Acesta va fi amenajat din fonduri europene pe strada Sticlei.

“Primăria Municipiului Mediaş a mai primit o veste bună cu privire la proiectul de investiţii Construire Bază Sportivă în cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 7, obiectiv finanţat de Ministerul Lucrărilor Publice”, a declarat Christine Thellmann, viceprimarul Mediaşului.

Christine Thellmann

Baza Sportivă din Gura Câmpului va avea un teren multifuncţional de 1508 metri pătraţi pentru handbal, baschet, volei, tenis, precum și o clădire pentru vestiare. Acest proiect are o valoare de 2,5 milioane lei.

Publicitate

Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport un teren de sport interior, un panou de cățărat, o sală multifuncțională pentru gimnastică, fitness, aerobic, locuri pentru vizionarea evenimentelor sportive dar și un teren multi-sport neacoperit situat pe acoperișul clădirii. Această investiţie va fi de peste 19 milioane de lei.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *