14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Amenzi pentru sibienii care nu poartă masca în spațiile deschise

Știri din Județ

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu, polițiștii sibieni au controlat 1.848 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au verificat 93 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 147 de mijloace de transport, din care 78 de mijloace de transport public în comun.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 123 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.000 de lei, din care 122 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv purtarea măștii de protecție, și 1 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

img
FB IMG
fb img


De asemenea, în urma verificărilor efectuate în mijloacele de transport în comun, polițiștii au avertizat în scris 18 pasageri și 4 conducători auto pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție, în mijlocul de transport, pe toată durata călătoriei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri