Plasma poate salva vieți! Dr. Liliana Coldea: Apel către persoanele vindecate de SARS-CoV-2

Dr. Liliana Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu face apel către persoanele vindecate, testate ulterior cu rezultat negativ, să vină în ajutorul comunității sibiene și să doneze plasmă în vederea grăbirii procesului de vindecare a acestora.

Publicitate

Avem mulți pacienți vindecați de Covid—19. Aceștia pot deveni salvatori ai celor care suferă de forme grave cu infectare SARS-CoV-2, prin donarea de plasmă.
Fac din nou un apel către persoanele care s-au vindecat și au fost testați negativ și vor să își ajute semenii să se prezinte la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu să doneze plasmă.
Vă reamintesc că Secția Clinică ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit avizul Ministerului Sănătății pentru includerea în programul de tratament monitorizat al pacienților critici cu COVID -19 cu plasmă recoltată de la donatori vindecați. De asemenea, secția a fost inclusă și în studiul de eficiență al aceluiași tratament.
Medicii spitalului din toate secțiile implicate în tratarea pacienților cu coronavirus au avut rezultate excelente, dovadă numărul mare de pacienți vindecați și sperăm ca acest tratament să crească șansele pacienților în stare gravă, aflați în secția ATI, transmite Liliana Coldea.

DR. LILIANA COLDEA

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *