12.9 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Dan Barna: Limitând semnificativ interacțiunile sociale avem o șansă să ținem epidemia sub control (CP)

Știri din Județ



Copreședintele USR PLUS, Dan Barna transmite că recomandările făcute de ministrul Nelu Tătaru astăzi în Sibiu sunt de fapt aceleași valabile pentru întreaga Românie, respectiv evitarea spațiilor publice și a interacțiunilor sociale într-o măsură cât mai mare, acele reevaluări la nivelul transportului în comun, al parcurilor, al zonelor de mall sau a zonelor unde se servește mâncare.

Toate aceste au un singur rol, păstrarea unei distanțe sociale cât mai mari între cetățeni pentru a evita și a încetini de fapt răspândirea virusului. Limitând semnificativ interacțiunile sociale avem o șansă să ținem epidemia sub control.

Dincolo de răspândirea virusului și măsurile autoritărităților de la care așteptăm și aici în Sibiu responsabilitate și solidaritate. Dincolo de aceste măsuri ale autorităților, miza este ca fiecare dintre noi la nivel individual să se protejeze pe el și să protejeze familia. Purtați mască, spălați-vă pe mâini foarte des, evitați aglomerațiile, nu mergeți în locuri unde nu e neapărat necesar să fiți, stați cât mai mult în familie și într-un mediu cât mai protejat pentru că este o perioadă dificilă și miza, în momentul de față, este de a încetini răspândirea acestei epidemii”, a declarat Dan Barna, copreședinte USR PLUS și deputat de Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri