17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Reprezentanții HoReCa atacă în instanță decizia de închidere a restaurantelor și barurilor din județ

Știri din Județ

Reprezentanții HoReCa atacă în instanță decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de a închide restaurantele şi barurile din judeţ.

În urma deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, aproximativ 20 de firme din domeniul HoReCa au atacat în instanță, cerând anularea închiderii restaurantelor și barurilor din județul Bacău.

Publicitate

Tribunalul Bacău a decis anularea deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de a închide restaurantele şi barurile din judeţ. Decizia instanței – fără precedent – nu este definitivă, scrie HotNews.

Mai mulți reprezentați Horeca din județul Sibiu doresc să atace în instanță, la Sibiu, decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu pe aceeași temă a închiderii restaurantelor sperând la un verdict asemănător cu cel de la Bacău.

Decizia Tribunalului Bacău, Secția a II-a civilă și de contencios administrativ și fiscal:


„Anulează art 2 alin 7 din hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, nr 44 din data de 15.10.2020. Suspendă art 2 alin 7 (…) până la soluţionarea definitivă a cauzei. Obligă pârâtul la emiterea unui alt HCJSU care să cuprindă măsuri graduale de combatere a Covid19 pentru industria HoReCa. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicarea în ceea ce privește cererea de anulare și 5 zile de la comunicare în ceea ce privește suspendarea”, conform HotNews.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic