USR PLUS cere demisia prefectului și directorului DSP Sibiu (PE)

Alianța USR PLUS Sibiu a transmis următoarele:

Suntem cu toții într-un pericol uriaș. Nu mai e timp să așteptăm. Avem oameni care au fost numiți în funcții administrative și manageriale tocmai pentru a lua decizii asumate și ferme pentru comunitate. Nu sunt în stare să le ia? Atunci trebuie să plece acasă! Cerem demisia imediată a prefectului de Sibiu și a directorului DSP care sunt direct responsabili de criza majoră de azi de la Sibiu.

Domnul prefect Mircea Crețu și domnul subprefect Rareș Macrea sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu și nu au fost capabili să ia decizii care să limiteze răspândirea epidemiei și numărul de morți. Asta este incalificabil. Iar Guvernul și reprezentanta lui, doamna vicepremier Raluca Turcan, care ne-a asigurat făcând campanie prin comunele județului că totul e sub control, sunt vinovați în egală măsură de situația critică de la nivelul județului Sibiu. Mor oameni în fiecare zi – acesta este costul incompetenței sau superficialității administrative și politice.

Avem nevoie urgent în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de oameni capabili să ia decizii pentru a salva vieți, până nu ajungem să avem nevoie de încă un container pentru victimele neglijenței.

Incapacitatea managerială a directorului DSP Sibiu, Gabriel Budescu, și a doamnei doctor Liliana Coldea se reflectă în situația mai mult decât gravă de la Sibiu.

Alianța USR PLUS Sibiu a făcut mai multe solicitări și propuneri în ultimele trei săptămâni pentru gestionarea situației pandemice, dar nimeni nu ne-a ascultat.

NOTA REDACŢIEI : Acesta este un comunicat de presă emis și plătit de partidul USR PLUS Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 11200021 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *