19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Şefii Spitalului Judeţean Sibiu NU şi-au dat demisia!

Știri din Județ

Deşi anunţată în conferinţă de presă de vicepremierul Raluca Turcan, demisia managementului Spitalului Judeţean Sibiu nu s-a produs. Contactată de Sibiu Independent, dr. Liliana Coldea, managerul Spitalului Judeţean Sibiu ne-a spus că nu şi-a prezentat demisia, nici dr. Florin Grosu, directorul medical.

Aştept şi demisia managerului Spitalului Judeţean Sibiu” a declarat Raluca Turcan presei astăzi. Raed Arafat, secretar de stat şi şef DSU, prezent şi el astăzi la Sibiu a amintit în conferinţa de presă de faptul că proaspăt demisionatul şef UPU din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu, dr. Bogdan Csillag a recurs la acest gest datorită neînţelegerilor cu actuala conducere a Spitalului. El ar fi cerut deschiderea pentru bolnavi COVID a secţiilor Medicală I şi II, lucru ce s-a întâmplat astăzi, cu câteva ore înainte de sosirea în vizită de lucru a lui Raed Arafat.

Publicitate

3 COMENTARII

    • E mult mai rau… conducerea de azi, clientii personali ai cjs… fosta directoare cfr rasplatita de fosta ei jurista, nu neica nimeni sustinut ca dumnezeul sanatatii judetene, in toate consiliile administrative ca plata pentru servicii mai vechi… 12 paturi ati in martie, 12 in noiembrie, etaje de spital blocate pt rude, conteinere ruginind in curtea universitatii, declaratii ca nu putem interna toti sibienii… cat cinism cand ai in spate protectia judeteana…

  1. Cum sa-si dea demisia? Inca spitalul functioneaza. Nu a ajuns la performanta de a inchide si al doilea spital. Trebuiau demisi din capul locului, nu sa li se ceara demisia. Sa nu uitam ca spitalul este subordonat Consiliului Judetean, Presedintele ce face? S-a demis subprefectul dar cu Prefectul care a pus la colt un medic urgentist care a indraznit sa ceara paturi ce facem?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc