spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Liliana Coldea: „STOP POLITICĂ ÎN SPITAL!”

Știri din Județ

Publicitate

Fostul manager al Spitalului Județean Sibiu, Liliana Coldea, a postat astăzi pe pagina sa de Facebook motivele demisiei sale, dar și un apel către politicieni să nu mai folosească spitalul pentru bătălii politice. Apelul ei a strâns în prima oră de la publicare peste 120 de comentarii ale oamenilor care o încurajează și o susțin. Redăm mai jos apelul Lilianei Coldea pentru clasa politică sibiană:

„Spuneam cu ceva timp în urmă STOP POLITICĂ ÎN SPITAL!
Am observat în acest timp că spitalul a devenit un câmp de luptă pentru formațiunile politice.
Se pare că o parte din politicienii sibieni nu înțeleg acest aspect și probabil că în lipsă de proiecte pentru comunitate, de idei pentru dezvoltarea județului, de propuneri pentru îmbunătățirea sistemului sanitar, consideră că se pot afirma prin atacuri și prin afectarea imaginii unor instituții publice care nu aparțin omenilor politici ci locuitorilor acestui județ.
Știu că suntem în an electoral, însă a te evidenția ca formațiune politică prin scandaluri fără temei legal nu îți poate atrage electorat. S-a dovedit de atâtea ori că oamenii știu să discerne.
Suprinzător este că o parte din oamenii care fac politică la nivel local nici măcar nu cunosc legislația, iar o parte din mass-media le dă crezare. Rolul nostru al tuturor este să spunem oamenilor adevăruri – să le arătăm ce scrie legea și cine greșește.
Concluziile le puteti trage singuri.
Incă o dată spun că singura mea politică este cea pentru sănătatea pacienților”, a scris Liliana Coldea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri