spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Tineri solişti sibieni, premiaţi

Știri din Județ

Publicitate

În această perioadă dificilă, Palatul Copiilor Sibiu și-a mutat și el activitatea în mediul online. Chiar dacă nimic nu se compară cu prezența fizică la activitățile de la cercuri, acestea au înregistrat performanțe remarcabile.
Cercul de canto, muzică ușoară, coordonat de domnișoara profesor Cătălina Minodora Dumitrean, a adus săptămâna trecută rezultate deosebite, atât pentru instituție, cât și pentru Sibiu. Elevii au participat la următoarele festivaluri, unde au obținut premii, după cum urmează:


Festivalul Național “Bucuriile Muzicii” Botoșani
Categoria 9-10 ani:
Chirtes Sofia-Premiul 1
Tîrle Emilia- Premiul 3
Categoria 11-12 ani:
Croitoru Alessia-Premiul 1
Giurca Tudor- Premiul 3

Festivalul Festivalurilor București
Croitoru Alessia- trofeul secțiunii muzică românească


“ Este o perioadă dificilă atât pentru noi ca și profesori, cât și pentru elevi. Arta este ceva ce se simte, muzica este un mod de viață. Acesta este un lucru pe care eu l-am învățat în anii de participare la zeci de festivaluri de renume. Am încercat în acest timp să demonstrez copiilor că totul este despre a vrea, a munci și a iubi ce faci, indiferent de varianta aleasă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Mi-a crescut sufletul să văd rodul muncii noastre și să-i pot motiva. Mulțumesc, pe această cale și parinților care sunt alături de visurile micuților lor artiști. Cred că în aceste luni am fost cel mai fericit profesor și îmi voi susține în continuare elevii pe acest drum, așa cum am fost și eu la rândul meu susținută”, a declarat Cătălina Minodora Dumitrean, profesor canto, muzică ușoară.

n e
n
n
n
n
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri