spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Partide din optimile și sferturile Cupei Challenge, organizate la Sibiu de CSM Alba Blaj

Știri din Județ

Publicitate

Clubul CSM Volei Alba Blaj a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă postat pe site-ul său oficial, că va organiza la Sibiu partide din cadrul optimilor şi sferturilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

CSM Volei Alba Blaj va organiza, în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 9-10 decembrie, meciurile Grupei 1 din optimile şi sferturile de finală ale Cupei Challenge. Confederaţia Europeană de Volei a schimbat formatul competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus, astfel încât echipele să poată participa la meciuri în condiţii de siguranţă sanitară, conform măsurilor stabilite de autorităţile sanitare din fiecare ţară. Vor fi patru grupe, în cadrul cărora care se vor disputa trei meciuri. Primele două partide vor conta pentru optimile de finală, învingătoarele urmând să joace, a doua zi, pentru calificarea în semifinalele competiţiei”, se menţionează în comunicatul citat.

În optimi, în cadrul turneului de la Sibiu, Volei Alba Blaj va întâlni, la 9 decembrie, de la ora 17:00, învingătoarea dintre VK Pirane Brusno (Slovacia) şi Sanaya Libby’s La Laguna (Spania), echipa calificată urmând a fi stabilită în cursul acestei zile, după ce formaţia slovacă a câştigat prima manşă a şaisprezecimilor de finală cu 3-2.

În celălalt meci, tot în 9 decembrie, dar de la ora 20:00, se vor întâlni echipele FC do Porto (Portugalia) şi VK Prostejov (Cehia).

Echipele învingătoare vor juca, în 10 decembrie, de la ora 17:00, meciul din sferturile de finală ale Cupei Challenge, partidă în urma căreia va fi decisă formaţia calificată în semifinalele competiţiei.

Clubul din Blaj subliniază faptul că meciurile din Cupa Challenge se vor disputa fără spectatori.

sursa – Agerpres

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului