spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

„Madame, cuconet, muieri și alte monologuri feminine” – în interpretarea actriței Ioana Blaga Frunzescu

Știri din Județ

Publicitate

Actrița sibiană Ioana Blaga Frunzescu, în cadrul programului „Actori.SB.Online – Daruri teatrale”, prezintă vineri, începând de la ora 21, „Madame, cuconet, muieri și alte monologuri feminine”, de I.L.Caragiale.

Umorul negru și bancurile seci salvează orice situație. Mai puțin victimele. Filmul săptămânii pe TNRS-Scena Digitală, „𝐓𝐨𝐦 𝐬̦𝐢 𝐉𝐞𝐫𝐫𝐲 𝟐.𝟎”, 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐢𝐞𝐫𝐬𝐢𝐜 𝐉𝐫., este destinat amatorilor de senzații tari, pe 25, 26 și 27 noiembrie, ora 19:00. 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞: https://www.tnrs.ro/scena-digitala

Scena Digitală TNRS aduce publicului spectacole noi, de teatru-film – special produse pentru difuzare în mediul online, dar și spectacole din repertoriul Naționalului sibian, înregistrate în anul 2020 și prelucrate în etapa de postproducție în condiții de calitate HD a sunetului și imaginii.

Premierele online „Tom și Jerry”, regia Florin Piersic Jr., „LIVE”, regia Bobi Pricop, „Maternal”, regia Radu Nica, dar și mini-seria de teatru-film ce a avut premiera în cadrul #FITSonline „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu sunt primele patru spectacole special produse de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu pentru mediul digital, pe care publicul le va putea viziona online, pe TNRS – Scena Digitală. Alături de acestea alte șase titluri din repertoriul TNRS filmate în condiții de calitate HD a sunetului și imaginii intră în programul TNRS – Scena Digitală.

Biletele pentru spectacolele difuzate pe TNRS – Scena Digitală au prețuri cuprinse între 30 și 50 de lei și pot fi achiziționate de pe site-ul TNRS.

Ioana Blaga Frunzescu, pe lângă o licență în Actorie obținută în 1995 la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (Facultatea de Litere), are studii în Filologie, Psihologie și Management de proiecte și resurse umane. De asemenea, Ioana Blaga Frunzescu are un doctorat în Filologie, cu o teză de cercetare despre „Personajul feminin în teatrul și proza lui Ion Luca Caragiale”, susținută în 2010 în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, precum și câteva volume literare sau eseistice: „Pseudo-aforisme” (Editura Etape, 2003), „Prelegeri neprotocolare” (Editura Casa Cărții de Știință, 2013), „Interioare. Exerciții de dezvoltare personală” (Editura Etape, 2012). Totuși, o mare parte din activitatea Ioanei Blaga Frunzescu a vizat actoria de teatru, fiind distribuită în mai multe spectacole ale Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, precum „Take, Ianke și Cadîr”, regizat de Emil Mândru; „O noapte furtunoasă” și „Omul care a văzut moartea”, regizate de Șerban Puiu; „Ghidul copilăriei retrocedate”, regizat de Gavriil Pinte, ori „Damen Vals”, one woman show conceput și realizat de ea însăși, au scris reprezentanții Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri