Minor din Poplaca reținut după ce a furat mai multe pachete de țigări dintr-un magazin

Știri din Județ

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 24 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut un tânăr în vârstă de 16 ani, presupus autor al faptei. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

În fapt, tânărul, domiciliat în localitatea Poplaca, este bănuit că, la data de 1 noiembrie, între orele 18:00 – 18:30,  ar fi sustras mai multe pachete de țigări de diferite marci din punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 6.973,50 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 noiembrie, polițiștii sibieni de investigații criminale au luat față de tânărul sibian măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.

La data de 25 noiembrie, în urma prezentării acestuia în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi documentată întreaga activitate infracțională a persoanei în cauză.  

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri