spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

O sibiancă de 19 ani a murit! Era infectată cu coronavirus

Știri din Județ

Publicitate

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 229 de persoane iar 12 persoane au decedat.

Printre persoanele decedate este raportată și o sibiancă de doar 19 ani. Conform datelor oficiale, tânăra a fost internată în spital la data de 25 noiembrie, în stare gravă. Pentru că starea sa de sănătate s-a agravat, medicii au hotărât să fie trasferată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Sibiu, însă pacienta a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil, fiind declarat decesul.

Conform surselor neoficiale Sibiu Independent, tânăra de 19 ani care a decedat în urma infectării cu COVID era din Richiș, comuna Biertan.

„Conform datelor oferite de Spitalul Municipal Mediaș, pacienta în vârstă de 19 ani a fost internată în data de 25 noiembrie în stare generală alterată, cu insuficiență respiratorie acută forma severă și pneumonie acută virală SARS CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%. Pacienta a primit tratament corespunzător specific conform protocolului în vigoare, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă, ulterior, pacienta a fost intubată urmând să fie transportata în secția de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil. De asemenea pacienta avea comorbidități grave.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului