4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

GALERIE FOTO: Război online între sibieni și olteni

Știri din Județ

De mai bine de o săptămână, vechiul război dintre sibieni și olteni s-a amplificat după ce a fost creată pagina Primăria Munikipiului Râmnicu Vâlcea.

Pe această pagină au fost postate diverse mesaje “la mișto” despre sibieni, dar și despre carantina instituită la nivelul Minicipiului Sibiu, autorul paginii făcând aluzie la un exod al sibienilor la Vâlcea, din cauza restricțiilor, dar și a Târgului de Crăciun anulat.

Alooo, Sibienii, v-a furat Grinch Crăciunul de n-aveti târg… Faceți declarație și veniți la Vâlcea, o sa primiti toată căldura pumnilor noștri, pup

„Ne cerem scuze cetățenilor deranjați de lucrări. Datorită numărului mare de sibieni a trebuit să mai aducem brazi pentru târg.”

„Bună dimineața și la mulți ani tuturor românilor, mai puțin sibienilor geloși veniți să ne fure Crăciunul.”

„SONDAJ:În câte zile credeți că se va închide și la Vâlcea târgul de Crăciun, datorită afluxului de sibieni veniți?”

Sibienii au ripostat și ei cu pagina de Facebook Primăria Munikipiului Sibiu, pe care au postat mai multe mesaje ironice la adresa oltenilor. Imediat după aflarea veștii că ambele tabere și-au creat “Munikipii”, zeci de internauți au început să lase pe pagina rivală zeci de comentarii. Și astfel, s-a ajuns la un război online în toată regula, unul în care ambele pagini de Facebook își lasă zilnic mesaje și replici la postări.

Am decis sa închidem Târgul de Fier Vechi din parcarea hypermarketului Kaufland .

„Vâlcenii plâng după ratele la apartamentele din Avangarden fără sa ajungă la Sibiu .”

Se sparg canalele prin Vâlcea , cum se sparg vâlcencele la Sibiu .

Ridicăm mașinile cu numere de Vâlcea și le ducem la ei în sat . Primăria Munikipiului Râmnicu Vâlcea ne mulțumește .

Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Publicitate

3 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de unde si pana unde s-a ajuns la conflictul asta.. E ceva fara motiv si fara fond. Din 2004 pana in 2009 eu am locuit in Sibiu, fiind la studii universitare. Asa frumos a fost, Sibiul era iubirea mea, casa mea..Si am legat si prietenii, ce conta ca unul vorbea cu „ora doi”, iar altul cu „fusei”!!! E trist si sfasietor de dureros sa vad ca toate s-au schimbat, ca s-a ajuns la o rivalitate absurda, la o ura crancena, la o dezbinare continua.. De ce nu putem fi uniti, de ce nu ne putem iubi roman pe roman, de ce nu putem lasa orgolii si tachinari?!

  2. Si cate TESTE CU ERORI ati facut de ati UCIS IN SPITALE oameni prin TRATAMENTE COMBINATE MORTALE si FARA AUTOPSI sa ramaneti cu salariile BÃNOASE si SPECIALELE platite…🤔

    „Cum explică binomul NAZIST faptul că molima a fost neutralizată în China FĂRĂ vaccin?“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri