3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 02 decembrie, 2023

Val de proiecte de infrastructură la Agnita

Știri din Județ

Publicitate

Noul primar al oraşului Agnita, Alin Schiau a depus la Compania Naţională de Investiţii 5 proiecte mari de infrastructură pentru oraş şi satele aparţinătoare în valoare totală de 17 milioane de lei, adică aproximativ 3,7 milioane Euro.

„Având în vedere dorința si nevoia mare de modernizare a comunității noastre, dar și bugetul limitat de care dispune orașul Agnita, căutăm și găsim soluții pentru accesarea fondurilor europene și finanțări din fonduri guvernamentale ” a declarat Alin Schiau, primarul oraşului Agnita.

Publicitate

Cele cinci proiecte de infrastructură deja depuse pentru finanţare sunt:

Reabilitarea și modernizare strada Crișan. Valoare: 2.236.480,00 lei

Reabilitarea și modernizare strada Muncitorilor. Valoare: 2.033.885,00 lei

Reabilitarea și modernizare strada Smârdan. Valoare: 2.701.080,00 lei

Reabilitare, modernizare și extindere Cămin Cultural Coveș. Valoare: 746.231,15 lei

Sistem de canalizare menajeră în loc. Ruja și Coveș. Valoare 9.136.866,66 lei

Primăria condusă de Schiau mai are în lucru şi alte proiecte de reabilitare şi modernizare pentru Strada Floreasca, Strada Plevna, Strada Nouă, Strada Aurel Vlaicu, Strada Alea Teilor, Strada Dealului, Piața G.D.Teutsch.

„Am demarat discuții cu diverși proiectanți având ca temă ,,Modernizarea străzilor Fabricii-Spitalului în vederea fluidizării traficului și crearea locurilor de parcare. Doresc să transmit întregii comunități că, împreună cu aparatul de specialitate al primăriei și cu aleșii din Consiliul Local Agnita vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru dezvoltarea comunității noastre.” a declarat Alin Schiau, primarul oraşului Agnita.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri