spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Donație importantă de cărți, primită de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu din partea Bibliotecii Naționale a României

Știri din Județ

Publicitate

Biblioteca Națională a României a donat recent Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu un important fond de carte în care sunt incluse peste 3200 de volume. Acestea se adresează utilizatorilor de toate vârstele și răspund multor preferințe ale celor care sunt pasionați de lectură și cercetare.



Ne bucură mult primirea acestei donații de carte și suntem recunoscători colegilor noștri de la Biblioteca Națională a României. Documentele donate prin intermediul serviciului Rezerva Națională de Publicații reprezintă un sprijin acordat structurilor info-documentare din țară în scopul completării colecțiilor cu apariții editoriale recente.”, precizează Silviu BORȘ, managerul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.



Publicațiile primite vor fi prelucrate și introduse în patrimoniul Bibliotecii ASTRA, de către bibliotecarii Compartimentului Achiziții, Evidența și Prelucrarea informatizată a Documentelor. Donația cuprinde volume de literatură, istorie, medicină, geografie, lingvistică, matematică, științele naturii, artă, religie etc., elaborate preponderent de autori români, dar și străini.



Acest demers contribuie la dezvoltarea colecțiilor și face parte din preocuparea permanentă a Bibliotecii Naționale a României și a bibliotecilor publice de a pune la dispoziția utilizatorilor apariții editoriale recente sau reeditări ale unor lucrări deja publicate.



***
Toate proiectele și activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor