Doi sibieni anchetați după ce și-au reparat ILEGAL mașinile

Știri din Județ

La data de 16 decembrie, în baza sesizării din oficiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au declanșat o anchetă penală având ca obiect infracțiunile de „nerespectarea atributilor privind repararea unui autovehicul”.

Faptă  prevăzută și  pedepsită de art.340 alin. 4  din Codul Penal și „instigarea unei persoane  de a repara un autovehicul implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, fără autorizație de reparație”, faptă  prevăzută și  pedepsită  de art. 47 raportat la art. 340 alin.4 din Codul Penal.

Vizați sunt doi sibieni, unul în vârstă de 46 de ani, celălalt în vârstă de 60 de ani. Primul, la data de 15 decembrie a.c., ar fi efectuat reparații asupra unui autoturism implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs la data de 10 decembrie a.c., în municipiul Sibiu, pe strada Semaforului, cunoscând faptul că proprietarul mașinii nu deține autorizație de reparație.

Cel de-al doilea sibian, proprietarul autoturismului, l-a instigat pe mecanic să efectueze reparațiile cu toate că, în urma producerii evenimentului rutier, nu s-a prezentat la sediul unei unități de poliție în vederea obținerii documentului care i-ar fi permis să efectueze reparațiile într-un cadru legal.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri