spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bazin de înot sau Liceu de Artă?

Știri din Județ

Publicitate

Noul Liceu de Artă din Sibiu construit de Primărie a ajuns un uriaş bazin de apă în aer liber. Vecinii din zona străzii Oituz au remarcat că fundaţiile abandonate de constructor s-au umplut cu apă. Reprezentanţii Apă-Canal SA Sibiu au precizat că nu este vorba de nicio conductă spartă, ci doar apă de ploaie strânsă în şantierul abandonat.

Primăria Sibiu a ratat finalizarea construcţiei noului Liceu de Artă datorită firmei contractate prin licitaţie publică, Construcţii SA. Firma a abandonat proiectul, la fel ca multe altele pe care le avea în derulare din bani publici, datorită problemelor financiare. La începutul lunii iulie, Primăria a anunţat că trebuie să reia procedurile pentru o nouă licitaţie. Dar până astăzi aceste proceduri nu s-au finalizat. „Se evaluează ofertele tehnice depuse de cei patru ofertanți. Este un proiect important pentru oras. Insa trebuie analizat in detaliu un volum mare de documente” a precizat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu. Aceasta a precizat că nu este un termen stabilit pentru evaluarea ofertelor, datorită volumului mare de documente ce trebuie analizat.

Până la găsirea unui nou constructor proiectul noului Liceu de Artă Sibiu stagnează şi fundaţia acestuia a devenit un imens bazin de apă. La apariţia frigului această apă va îngheţa. Conform specialiştilor în construcţii consultaţi de SIBIU INDEPENDENT, procesul acesta de îngheţ – dezgheţ şi apa care persistă acolo va afecta în timp fundaţia turnată.

FOTO: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri