6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Accident între două mașini pe DN 1, lângă comuna Șelimbăr

Știri din Județ

Două mașini au intrat în coliziune pe DN1 Șelimbăr. Din primele informații, două persoane au fost rănite.

Din primele concluzii ale polițiștilor rutieri se pare că o mașină condusă pe DN1, spre Sibiu, de către o femeie de 34 de ani, pentru a evita coliziunea cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani din Cisnădie și care ieșea în DN1, dinspre Șelimbăr, ar fi virat dreapta și a acroșat un alt autoturism care aștepta să iasă în DN1, șoferul celei de-a treia mașini este un sibian de 33 de ani.

Accidentul rutier nu perturbă traficul.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj tip B la un accident rutier produs pe DN1 Selimbar intre trei autoturisme.
ISU Sibiu a intervenit si acordat asistenta medicală unei victime iar echipajul SAJ altei victime ,femeie care a refuzat transportul la spital.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 1, în zona localității Șelimbăr la un accident rutier produs între trei autoturisme.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate dintre care un bărbat de cca 33 de ani a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și politraumatizat.
La fața locului a intervenit în sprijin și un echipaj SAJ Cisnădie. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri