spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Consilierii locali PSD nu vor gira majorarea taxei de salubrizare pentru sibieni!

Știri din Județ

Publicitate

Cătălin Stanciu, consilier local PSD Sibiu, a anunţat, ieri, pe pagina sa de Facebook, că el şi colegul său, Alexandru Popa, nu vor vota Regulamentul de Taxă Specială de Salubrizare.

„Acest regulament presupune majorarea de până la trei ori a taxei de salubrizare pentru familiile formate din una sau două persoane, lucru inadmisibil și nejustificat. Vom veni, în schimb, cu soluții viabile, care să nu împovăreze prea mult cetățenii.” a spus Stanciu.

În şedinţa din decembrie 2020, consilierii PSD, la fel ca cei din PNL, FDGR, USR au fost de acord cu punerea în dezbatere publică a variantei de calcul a taxei de salubrizare raportat la numărul de imobile din municipiul Sibiu.

„Le propunem colegilor consilieri din PNL și FDGR, cele două partide care au majoritate în Consiliul Local și formează și executivul Primăriei Sibiu prin cei doi viceprimari aleși, să voteze împotriva acestui Regulament prezentat în forma actuală și să își asume, împreună cu noi, consecințele acestei decizii, respectiv avertisment și amendă din partea Gărzii de Mediu (suportată din buzunarele celor aleși) pentru neaplicarea până la finele anului trecut a Legislației în vigoare în ceea ce privește gestionarea deșeurilor. Trebuie, în schimb, să găsim o soluție viabilă și aplicabilă, care să fie în avantajul și în sprijinul cetățenilor. În acest sens, noi, consilierii locali ai PSD, vom prezenta în cel mai scurt timp o propunere pentru o calculare corectă a taxei de salubrizare, o variantă de calcul în interesul cetățenilor care să acopere și cheltuielile de operare.” a mai declarat Cătălin Stanciu, consilier local PSD Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…