spot_img
14.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu mulțumește artiştilor şi iubitorilor de teatru de pretutindeni

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, mulțumește cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, artiştilor şi iubitorilor de teatru de pretutindeni.

În numele Teatrului Naţional ‘Radu Stanca’, al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, al Bursei de Spectacole şi al tuturor structurilor generate de FITS, precum şi în numele meu, ca actor şi profesor, doresc să transmit, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, cu ocazia zilei domnului Mihai Eminescu, cele mai curate şi mai frumoase gânduri către toţi spectatorii pe care îi avem, din Sibiu, din regiune, din ţară, din Europa, din toată lumea. Vreau să transmit, de asemenea, cele mai frumoase şi curate gânduri către toţi artiştii, toţi prietenii, toţi oamenii extraordinari cu care colaborăm din România şi din lume. Bineînţeles, mulţumirile mele se îndreaptă către toţi cei care ne sprijină în tot ceea ce facem. Este un moment de sărbătoare, însă o sărbătoare asumată, şi de regândire a ceea ce suntem ca artişti, ca oameni, ca gânditori în acest secol XXI pentru tinerii care ne înconjoară. La mulţi ani tuturor celor care trudesc pentru emoţia pe care o dăruim spectatorului! La mulţi ani pentru toţi cei care şi-au făcut ca raţiune de a fi puterea şi arta de a dărui!” – Constantin Chiriac, Director general al Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu şi Preşedinte al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu îşi îndreaptă în această specială Zi a Culturii Naţionale toate gândurile bune către oamenii de cultură şi iubitorii de artele spectacolului de pretutindeni. Comemorarea poetului naţional Mihai Eminescu ne aduce chiar şi în acest an împreună pentru a sărbători prin intermediul teatrului bucuria de a împărtăşi emoţia scenei.

PROGRAM TNRS 15 IANUARIE 2021

Ora 19:00

OSTATIC LA MĂTUŞICA
De Morris Panych

Regia Michael Devine

TNRS – Sala Mare
2, Blvd.Corneliu Coposu

Bilete: 30, 25 lei

Ora 20:00

Ziua Culturii Naţionale – Recitaluri Mihai Eminescu:

* Gabriela Neagu – „Muşat şi ursitorile”, „Ce te legeni…”, „La mijloc de codru”, „Te duci”, „Ce suflet trist”, „Pierdut în suferinţă”, „Odă (în metru antic)”

* Dana Taloş – „Scrisori” (fragmente din Scrisorile I-V)

* Diana Fufezan – „Luceafărul”

Ora 21:00

„Ana şi Îngerul” – din cartea „O iarnă de poveşti”, de Cristina şi Alex Donovici, cu Serenela Mureşan
– „Actori.SB.Online – Daruri teatrale”

Ora 21:30

„Epitath”, de Robert Desnos, cu Daniel Plier
– „Actori.SB.Online – Daruri teatrale”

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr