Reacția președintei Consiliului Județean Sibiu cu privire la scandalul programării unor angajați la Centrul de Vaccinare

Știri din Județ

În urma apariției în spațiul public a unor informații care ar sugera că instituția Consiliului Județean Sibiu ar “sări peste rând” să își vaccineze angajații înaintea altor categorii îndreptățite, Daniela Cîmpean – președinta Consiliului Județean Sibiu, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook instituției, a declarat următoarele:

Vă asigur că niciun angajat din cadrul Consiliului Județean Sibiu nu a fost vaccinat și nici nu va exista vreo susținere din partea mea pentru eludarea etapelor pe care trebuie să le urmeze orice cetățean pentru vaccinare.

Sunt total împotriva unor astfel de practici și vă încurajez oricând să îmi semnalați dacă le constatați.

Facem o analiză alături de instituțiile implicate, pentru a vedea exact unde s-a produs această eroare și vom reveni cu informații care să clarifice aceste aspecte, indiferent de natura acestora“, transmite Daniela Cîmpean.

Reacţia preşedintei Daniela Cîmpean vine după ce ieri cadrul universitar Zeno Popovici (membru USR-Plus) a lansat pe Facebook informaţia că angajaţii Consiliului Judeţean Sibiu se vaccinează astăzi într-un centru secret de vaccinare: “Consiliul judetean isi vaccineaza tot personalul incepand de maine la centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean, care nu este pe platforma. Am vazut o confirmare de programare care arata exact ca cea de pe platforma, deci rezulta ca exista centre de vaccinare pe platforma care nu-s vizibile de muritorii de rand.Mai pe intelesul tuturor, tot procesul asta de vaccinare se face dupa cate relatii si pile ai, sau daca esti director de institutie si ai spre exemplu spitalul judetean in subordine, pai gata te-ai rezolvat.

- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Doamna Campeanu minte cu nerusinarea politicienilor romani. O persoana care lucreaza la un call center mi-a confirmat ce spune dl Popovici, ei vad lucruri in plus in acelasi soft de programari, pe care si muritorii de rand il folosesc. Toata lumea care cunoaste pe cineva la spital, stie ca “Pilosii” se vaccineaza acolo, peste rand. Probabil ca o sa ne spuna ca raman doze nefolosite si e pacat sa se risipeasca. Ce ipocriti….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri