27.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Ce mai opresc polițiștii rutieri sibieni în trafic?! Șoferi băuți sau fără permise de conducere

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 09:00, în orașul Avrig, un localnic în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o alveolă.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 17:00, pe raza comunei Orlat, polițiștii au depistat un minor în vârstă de 15 ani, localnic, în timp ce conducea un moped.
Întrucât minorul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 24 ianuarie, în jurul orei 17:30, pe strada Gării din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au identificat la volanul unui autoturism o localnică în vârstă de 33 de ani, care conducea deși nu deține acest drept.
Femeia era însoțită de către proprietarul autoturismului, un localnic în vârstă de 54 de ani, care i-ar fi încredințat acesteia autoturismul cu bună știință spre a fi condus pe drumurile publice.
Pe numele femeii s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare.

La data de 24 ianuarie, în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Aleea Artileriștilor de către un localnic în vârstă de 57 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 ianuarie, în jurul orei 21,15, tot în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Anul 1848 de către un localnic în vârstă de 62 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și în acest caz s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri