spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bogdan Trif cere DEMISIA ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. „Pacienţii ard în spitale, iar campania de vaccinare e un dezastru! (CP)

Știri din Județ

Publicitate




Voiculescu (ministru USR, susținut de PNL), DEMISIA!

Pacienţii ard în spitale, iar campania de vaccinare e un dezastru!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:



Am cerut, ieri, în Parlamentul României, împreună cu colegii mei, demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în mandatul căruia spitalele iau foc și pacienții ard de vii.
Incompetența acestui om ucide! În mandatul său de cinci săptămâni, au avut loc patru incendii în spitale, soldate cu nouă victime. Înainte de a acuza PSD și a invoca greaua moștenire, ministrul Sănătății ar trebui să dea socoteală pentru faptul că nu a făcut nimic pentru prevenirea incendiilor în spitale, deși avea pe masă raportul specialiștilor privitor la măsurile de prevenție ce trebuiau întreprinse imediat.
Și campania de vaccinare derulată în mandatul lui Voiculescu (membru USR, susținut de PNL) este un dezastru total. Oamenii nu se pot programa, iar cei care au reușit să se înscrie sunt amânați din cauza lipsei vaccinurilor.

Oare de ce societatea civilă din Sibiu, atât de vigilentă în trecut, nu ia și acum atitudine, când în spitalul din Sibiu au murit oameni cu zile, din lipsă de oxigen, iar în alte spitale din țară pacienții ard de vii?

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Domnule deputat, Vlad Voiculescu a fost 6 luni ministrul sanatatii in 2016, a pornit cateva proiecte, pe care colegii dvs. au avut grija sa le opreasca. Acum e de o luna din nou ministru.
    Partidul din care faceti parte, e la conducerea tarii de zeci de ani. Nu cred ca din cauza domnului Vlad Voiculescu ardem in spitale.
    Poate ii intrebati pe colegii dvs. pentru ca sigur stiu de ce ardem.
    https://youtu.be/hDBF1xNgkmE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?