FOTO: Impact între o mașină și două autoutilitare pe DN1 Avrig

Un accident rutier s-a produs în această dimineață la intersecția DN1 Avrig cu localitatea Săcădate.

Publicitate

Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autoutilitare și o mașină.

În urma impactului, una dintre autoutilitare a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului. În microbuz se aflau trei pasageri plus șoferul.

Conform martorilor, accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și nepăsarea distanței regulamentare. Pe acest sector de drum sunt înregistrate condiții de ceață și carosabil umed.

Conform IPJ SIBIU, șoferul unei autoutilitare a oprit pentru a vira la stânga, neregulamentar, peste marcajul continuu.

Trei persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la spital. Printre cei răniți se afla și o tânără de 19 ani, însărcinată.

Traficul în zonă este ușor îngreunat.

„ISU Sibiu-Punct de lucru Avrig a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul descarcerare pe DN1, Avrig la un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat de cca 23 de ani și o femeie de cca 19, însărcinată. Ambii conștienți cu contuzii ușoare transportați la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare. Un echipaj SAJ sosit în sprijin a transportat la Spitalul cea de – a treia persoană.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *