spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Grupul PNL votează în favoarea adoptării Regulamentului de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, liderul grupului PNL din Consiliul Local Sibiu a transmis următoarele:

Grupul PNL din Consiliul Local Sibiu votează în favoarea adoptării Regulamentului de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare considerând că forma actuală a demersului ține cont într-o măsură acceptabilă de cele peste 500 de opinii, observații și sugestii transmise de sibieni.


Consilierii liberali susțin însă, în paralel cu Regulamentul, asumarea publică a unui calendar de implementare a măsurilor concrete care vor face posibilă cu adevărat și la nivelul întregului municipiu a principiului “Plătește pentru cât arunci”. Astfel, consilierii PNL au solicitat Primăriei Sibiu – Serviciului Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului termene referitoare la realizarea tuturor platformelor și a lucrărilor aferente (monitorizare, securizare etc.), precum și detalierea surselor de finanțare.


Grupul PNL consideră că principiul “Plătește pentru cât arunci” trebuie să fie asumat de autoritatea publică odată cu cetățeanul, prin măsuri accelerate și termene clare.
Rolul consilierilor PNL este de a reprezenta cetățeanul și de a participa la administrarea responsabilă a municipiului Sibiu, un echilibru nu întotdeauna foarte ușor de atins. Decizia de a susține actuala formă a Regulamentului are în vedere tocmai acest echilibru.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri