spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sibian reținut după ce a furat dintr-un magazin iar apoi a agresat o clientă

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi agresat o femeie și a sustras mai multe produse de pe raftul unui magazin din municipiul Sibiu.

În fapt, la data de 19.01.2021, o sibiancă a sesizat în scris Poliția Municipiului Sibiu cu privire la un eveniment produs în data de 16.01.2021. Sibianca a sesizat că la data de 16.01.2021, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla într-un hypermarket din oraș ar fi fost agresată de către un bărbat necunoscut care ar fi sustras mai multe produse cosmetice de pe raft.

În urma activităților specifice desfășurate, în cursul zilei de ieri polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au identificat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, sibian, bănuit de săvârșirea acestei fapte.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

În cursul acestei zile, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigații Criminale Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri